Sastanak predstavnika JU CZSR Travnik i predstavnika CEM Travnik sa načelnikom Općine Travnik

Sastanak predstavnika JU CZSR Travnik i predstavnika CEM Travnik sa načelnikom Općine Travnik

J.U. Centar za socijalni rad Travnik već duži niz godina poseban naglasak stavlja na aktivnosti unaprjeđenja usluga socijalne zaštite kroz suradnju, kako s vladinim, tako i nevladinim sektorom, a s ciljem stvaranja zdravih obiteljskih vrijednosti, socijalnog uključivanja djece te poboljšanja socijalne kohezije i socijalne pravde u lokalnoj zajednici.

U skladu s tim, posljednjih nekoliko godina Centar surađuje na programu „Stariji brat, starija sestra“ kojeg u Travniku provodi nevladina organizacija Centar za edukaciju mladih.

U okviru promocije i unaprjeđenja programa, dana 06.07.2020. godine predstavnici Centra za socijalni rad Travnik su se, zajedno s predstavnicima Centra za edukaciju mladih Travnik, sastali s načelnikom Općine Travnik, Admirom Hadžiemrićem. Svrha sastanka bilo je upoznavanje načelnika naše Općine s programom „Stariji brat, starija sestra“, na čijoj uspješnoj realizaciji već četiri godine partnerski surađuju CZSR Travnik te CEM Travnik.

Na sastanku, predstavnici Centra i CEM-a su s načelnikom razgovarali o dosadašnjim rezultatima programa, planovima za budućnost te modalitetima suradnje s Općinom kroz program.