Kroz svoj velikodušni angažman, djeca iz Plesnog studija „PS Maya Dance Studio“ su prikupila značajan broj paketića namijenjenih djeci u Programu „Stariji brat, starija sestra“ te najmlađim članovima obitelji korisnika usluga i prava JU Centra za socijalni rad Travnik. Paketići su sačinjeni od higijenskih potrepština, hrane i slatkiša, odjevnih predmeta, školskog pribora te raznih igara i igračaka, a koje su djeca iz plesnog studija samostalno odabrala i donirala.

S ciljem zaštite privatnosti djece i njihovih obitelji korisnika Centra, paketići su podijeljeni kroz proteklih 15 dana, u prostorijama CSR i bez obilježavanja kroz fotografiranje korisnika.

Ovom prilikom se želimo srdačno zahvaliti Maji Đurić te djeci polaznicima Plesnog studija „PS Maya Dance Studio“ na njihovom humanom i velikodušnom činu kojim su usrećili naše mališane.

Pored ove donacije, želimo se zahvaliti Plesnom studiju „PS Maya Dance Studio“ na dosadašnjoj aktivnoj i pozitivnoj suradnji i u drugim aktivnostima našeg Centra, a osobito u realizaciji Programa „Stariji brat, starija sestra“.